Marjolein is een vakvrouw betreffende het ontwerpen van glas in lood in zowel modern als klassiek design. Het juiste ontwerp voor de juiste omgeving is voor haar het belangrijkste uitgangspunt. In de uitvoeringsfase gebruikt zij de normale glas-in-lood technieken aangevuld met brandschilderen, glasfusing en diverse lood-behandelings  technieken om het raam de juiste sfeer te laten uitstralen.

Bij referenties treft u een aantal voorbeelden aan van projecten welke zijn uitgevoerd. Dit is een zeer kleine afspiegeling van de reeds gerealiseerde projecten.

Mede omdat elke omgeving vraagt om een ander ontwerp of uitstraling is het steeds weer een uitdaging om een perfect passend ontwerp voor de gegeven situatie te ontwerpen en te realiseren.

Vanzelfsprekend kunt u ook uw eigen ontwerp door Marjolein tot leven laten komen. Tevens is het mogelijk om kapotte of verweerde glas in lood ramen te laten repareren. Marjolein beschikt samen met haar vader, Jan Stolk, over de kennis,  het vakmanschap en het juiste materiaal om glas in lood in vrijwel alle vormen en gewenste maten te vervaardigen of te restaureren van kerk tot hotel, van een monumentaal pand tot modern kantoor.

Naam;

Adres;

Postcode;

Plaats

Telefoon;

WWW.KADOLEIN.NL

Startpagina
Glas in Lood kado's
Kraam kado's
Kerst kado's
Overige kado's
Glas In Lood
Referenties
Contact